Yin Ioga

“Concentració, introspecció i estirament progressiu en una pràctica on deixem que la ment, la respiració i la gravetat facin la feina”.

 

A partir del 14 de gener de 2018, Yin Ioga al Happy Yoga Palafrugell.

Dilluns a les 9.30h

 

Què és el yin ioga?

La filosofia xinesa ens ensenya que el yin i el yang són dues energies oposades que es complementen. Així, a l’altre costat de pràctiques més yang, com ashtanga o vinyasa, ens trobem amb la páctica yin del ioga.

En una sessió de yin ioga realitzarem una sèrie de asanas, totes postures de terra, en les quals romandrem de 2-5 minuts. Utilitzant l’exhalació per a relaxar-nos, deixarem que sigui la gravetat la que faci el treball d’estirar músculs, tendons i lligaments, en la seva justa mesura i sense aplicar excessiva pressió.

Carlos Alma

Professor de ioga acreditat per l’escola International Sivananda Vedanta a Índia. Es va iniciar en la pràctica del ioga en el 2005 quan vivia a Londres on treballava en serveis socials i en educació especial; l’experiència en aquestes àrees li va ensenyar que la vida es pot experimentar de maneres molt diferents a l’establert.

Durant aquests tretze anys la meva passió pel ioga m’ha portat a investigar els seus diferents estils a través de la pràctica. Això m’ha permès desenvolupar un ensenyament enfocat a incrementar la consciència del cos i l’eficiència en la seva utilització”.

yoga teacher