Teràpies

SAAMA és una amalgama de tècniques bioenergètiques de gran poder, que permet al practicant trobar l’arrel del problema i eliminar d’una manera senzilla, amable amb el cos i amb gran efectivitat.

La Teràpia SAAMA parteix del principi de la medicina tradicional xinesa. Pertany a la nova generació de Teràpies Quàntiques que estan revolucionant el món de la medicina.

No es tracta només d’una teràpia per problemes de salut, és una teràpia per a altres aspectes de la vida. Pot arribar a desbloquejar qüestions relacionades amb altres persones, amb temes d’èxit laboral, de creativitat, de diners, de fòbies, d’addiccions …

És una teràpia per a aquells que volen canviar la seva vida.

SAAMA no utilitza instrumental, fàrmacs, hipnosi, ni manipulacions musculars. El pacient no ha de recordar episodis tristos, només plantejar el problema per començar.

Funciona tant en nadons que en adults, també amb animals i espais.

Saama

El Deeksha és una transferència d’energia que es dóna per la imposició de mans sobre el cap del receptor o, de vegades, a través de la intenció.

Principals beneficis: Desperta el potencial creatiu, diferents habilitats i la intel·ligència; Augmenta la capacitat d’aprendre; Resol el conflicte intern portant-nos a la pau interior i l’harmonia; Porta amor a les relacions; Guareix ferides emocionals i redueix la càrrega del pensament; Estimula l’afecte, l’amistat i un sentit de connexió amb l’altre; Desperta la compassió; Infon vitalitat; Sana al cos per la curació de la ment; Relaxa el cos i alleuja l’estrès; Ajuda a desenvolupar l’amor i l’estima pel propi cos; Elimina els bloquejos que impedeixen l’èxit.

Deeksha