Introducció a la meditació

La meditació és una tècnica, una pràctica que cada persona viu de manera particular.
Tot i que cada persona pot buscar a la meditació un objectiu diferent, alguns dels més comuns són el descans mental, la creativitat, relax, salut, concentració, felicitat, misticisme

La meditació és un estat que cal assolir. Intentem ensenyar amb totes les eines i tècniques per poder arribar a aquest estat.

Es tracta d’observar els pensaments i emocions en el present, deixant que passin, però sense oposar-se ni agafar-se a ells.

Encara que en teoria meditar és senzill, fer-ho no ho és tant. Al principi és difícil, els pensaments van i vénen. No es tracta d’intentar posar la ment en blanc.

Sigui quin sigui el motiu pel qual una persona decideix començar a meditar, la veritat és que la conseqüència és sempre la mateixa: un estat mental i físic de serenitat, pau interior, concentració i creativitat.

La pràctica de la meditació té uns efectes fisiològics molt concrets en l’organisme i en diferents àrees del cervell, que han estat demostrats per la ciència: Potencia la salut mental i física; Desenvolupa la intel·ligència emocional i l’empatia; Millora la memòria; Alleuja l’estrès, l’ansietat i la depressió; Redueix la pressió sanguínia; Augmenta la felicitat.

Hores de classe

  • Dimarts:    7.00 – 8.00

Podeu consultar també el nostre quadre horari